| Nový začátek | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Nawaki
Poèet pøíspìvkù : 1077 Join date : 24. 08. 10 Age : 36 Location : Šedé přístavy v Děčíně
| Předmět: Re: Nový začátek Wed Sep 28, 2011 9:09 pm | |
| Pro Hyasse Djalma to musela být ztrastiplná cesta... projít horami Corellie několik mil za nejbližší město a dostat se do Orlího sídla po zemi byl úkol hodný opravdu velice vytrvalého člověka. Pro jedije to však bylo možné. Jakmile ses objevil uvnitř místosti, kde rozhovor probíhal (patrně dveřmi, které Samuel nechal otevřené) tak s sebou Ithorian trhl. Jakmile tě uviděl tak místnost ozářilo modré světlo. Rozžehlí světelný meč byl namířen na tebe. Kdo jsi a co ti dává právo vniknout do našeho sídla! | |
|
| |
joemandel
Poèet pøíspìvkù : 203 Join date : 08. 03. 11
| Předmět: Re: Nový začátek Thu Sep 29, 2011 8:40 pm | |
| Hyass Djalm
Zložil som si kapucu a každý mohol od pohľadu vidieť, že ide len o unaveného jediho hľadajúceho útočisko. "Som Hyass Djalm. Prieskumník 13. divízie, špeciálna jednotka Republiky...toho času bez priradenia, hodnosti a indisponovaný. A som na vašej strane." doložil som k svojmu "stručnému" predstaveniu sa a dúfal som, že to bude stačiť pre toho nedôverčivého Ithoriana. | |
|
| |
Nawaki
Poèet pøíspìvkù : 1077 Join date : 24. 08. 10 Age : 36 Location : Šedé přístavy v Děčíně
| Předmět: Re: Nový začátek Thu Sep 29, 2011 9:21 pm | |
| Mozat
Podívejte se... abyste nás našel a dostal se sem tak byste musel být dost zkušený jedi... žádné komando by to nezvládlo, to vím jistě... takže nám neříkáte celou pravdu... řekl jsem a radši kontroloval i našeho druhého hosta. Nějak podezřele mnoho lidí se sem sjíždělo. Celé ty měsíce nikdo a najednou 2 jedijové najednou... bál jsem se, že jde nějakou léčku Sithů... | |
|
| |
Silas
Poèet pøíspìvkù : 406 Join date : 10. 02. 11 Age : 31
| Předmět: Re: Nový začátek Fri Sep 30, 2011 10:49 am | |
| Najednou mohli přítomní Jedi ucítit dosti silný záchvěv v síle! Zloba, agrese a neuvěřitelná touha zabít. To je to co jste cítili. | |
|
| |
joemandel
| Předmět: Re: Nový začátek Fri Sep 30, 2011 11:27 am | |
| Hyass Djalm
"Jedi predsa bojovali po boku Republiky a ja som býval jedným z nich. Bojoval som Ord Mantel..." v tej chvíli som zacítil výkyv v Sile. Je možné, že sithi sa dostali až sem? Porozhliadol som okolo, nič podozrivé som nevidel. "Hádam by sme mali zmiznúť." doložil som. Aj keď Ithorianova dôvera ešte nenabrala tie parametre, aké by som chcel. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Nový začátek Fri Sep 30, 2011 12:16 pm | |
| Mozat
Deaktivoal jsem meč. No dobrá tedy, vyčkejte zde do příjezdu velitele naší organizace. Pak jsem ucitíl další záchvěv v Síle... Neřekl jsem chvíli nic. Neopak, měli bysme zůstat.... tohle je nejbezpečnější místo široko daleko... řekl jsem nakonec a uschoval meč někde v záhybech svého šatstva. Už mě ale fakt nebavilo mluvit basicem tak jsem zahuhňal něco svým jazykem a sedl si do křesla... | |
|
| |
joemandel
| Předmět: Re: Nový začátek Fri Sep 30, 2011 4:59 pm | |
| Hyass Djalm
Ithorian pôsobil pokojne a nakoniec sa posadil do kresla. "Ešte stále ste mi neodpovedali na otázku. Čo je toto za miesto? Chrám? Akadémia?" spýtal som sa ho teda ešte raz a očakával som odpoveď. Každopádne by som sa nechcel takto nachytať do nejakej sithskej pasce. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Nový začátek Fri Sep 30, 2011 5:41 pm | |
| Mozat
Říkejme tomu svatyně... nebo úkryt chcete-li... Jak víte, tak republika nám nechce dovolit, abysme byli kdo jsme... ale mi chceme být kdo jsme, tak to musíme dělat tajně... řekl jsem, ale už mě opravdu od mluvení basicem boleli obě hlasivky. Možná byste se měli seznámit vy dva, jste tu oba nový... | |
|
| |
joemandel
| Předmět: Re: Nový začátek Fri Sep 30, 2011 5:48 pm | |
| Hyass Djalm
"Aha...tak takto to je." odvetil som, v tom som zbadal druhého týpka. "Som Hyass Djalm." povedal som mu. Nevedel som, ako bude reagovať. Stretol som sa s rôznymi reakciami, kým som sa sem dostal. Ale na tomto odľahlom mieste asi nemôže byť hocikto. | |
|
| |
sannin Naruto
Poèet pøíspìvkù : 10 Join date : 11. 09. 11 Age : 25 Location : Bratislava
| Předmět: Re: Nový začátek Fri Sep 30, 2011 7:36 pm | |
| Mikil Atost Situácia sa vyriešila dosť rýchlo. Usmial sa a podal cudzincovi ruku. Som Mikil Atost, rytier Jedi. Behom vojny som pracoval ako bojový analytik na Coruscante. Na toto miesto som forazil možno pred hodinou, takže som tu tiež nový.
| |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Nový začátek Fri Sep 30, 2011 8:11 pm | |
| Mozat
V těchto těžkých časech se nemůžete divit, že mi připadá divné, když 2 jedijové najdou naše sídlo během jediného dne... Bude zřejmě chvíli trvat, než si získáte mojí důvěru. Doufám, že chápete, že to není nic proti vám... jsem jen opatrný. A v této době se opatrnost vyplácí... řekl jsem. Než se vrátí Tyria, velitelka organizace, tak bych vám mohl ukázat část sídla, jídelnu, trénovací místnost, meditační místnost, ubikace a další... | |
|
| |
joemandel
| Předmět: Re: Nový začátek Fri Sep 30, 2011 8:37 pm | |
| Hyass Djalm
"To je celkom dobrý nápad. Zjedol by som aj bantie chlpy." doložil som na Mozatov návrh. Konečne nejaké miesto, odkiaľ sa dá niečo podniknúť. Čo asi robí kapitán Horn a jeho čata? Dúfam, že prežili a utiahli sa do exilu, kde ich možno neskôr vyhľadám. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Nový začátek Fri Sep 30, 2011 8:56 pm | |
| Mozat vás provedl malou částí sídla. Ukázal vám jídelnu, kuchyň, trénovací i meditační místost a přidělil vám ubikace... ukázal vám vše potřebné, ale zároveň vám nakázal, že bez jeho svolení nemáte přístup do kontrolní místnosti ani do technického zázemí... Máte nějaké otázky? | |
|
| |
joemandel
| Předmět: Re: Nový začátek Sat Oct 01, 2011 8:22 am | |
| Hyass Djalm
Toto miesto je veľmi pekné. Pripomína taký luxusnejší hotel v obchodnej štvrti na Coruscante. Navyše je situovaný pomerne ďaleko od civilizácie a dúfam, že aj ďaleko od sithov. Ale pre sitha nikdy nie je nič dosť ďaleko. "Aký je náš účel? Je mi jasné, že tu nebudeme tráviť celý deň meditáciou, pokým sithi budú zožierať galaxiu." spýtal som sa Mozata. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Nový začátek Sat Oct 01, 2011 9:29 am | |
| Mozat
Na tohle vám asi bude muset odpovědět mistr Tyria, velitelka organizace... do této doby jsme tu byli jen 3, takže se nedalo přiliš podniknout... ale ujišťuji vás, že nehodláme nechat Sithy aby ovládli galaxii... řekl jsem trochu... dost vyhýavou odpověď. Nechtěl jsem mluvit o plánech někoho jiného. Navíc jsem je neznal všechny, takže by to mohlo být zavádějící... | |
|
| |
joemandel
| Předmět: Re: Nový začátek Sat Oct 01, 2011 1:00 pm | |
| Hyass Djalm
"Dobre teda. Asi by bolo múdre na ňu počkať." odpovedal som mu. Keďže som nejedol skoro dva dni, pochopiteľne som bol dosť hladný. "Keby ste ma hľadali, som v jedálni." doložil som a nechal ich samých. Popravde sa mi uľavilo, keď som sa dozvedel, že je nás viac. A určite preživších jediov bude ešte oveľa viac. Len sa musíme spojiť. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Nový začátek Sat Oct 01, 2011 4:44 pm | |
| Vzhledem k tomu, že bylo už navečer, tak ve finále se oba noví jedijové jen v klidu najedli, a byl na řadě odpočinek. Mozat už byl příliš unavený na to, aby se nějak dál vybavoval, takže jim stejně nic dalšího nezbylo. Mohli sice dle libosti jíst, meditovat nebo trénovat proti droidům... Každopádně nakonec musel jít spát každý, že? ------------------------------------------------
| |
|
| |
Silas
| Předmět: Re: Nový začátek Sun Oct 02, 2011 1:19 pm | |
| Bylo brzy ráno a většina z vás ještě spala, když začaly senzory hlásit blížící se loď. Avšak ověřovací kód zabránil obrannému systému, aby loď sestřelil z oblohy. Pak už netrvalo dlouho a nad Orlím hnízdem se s typickým hřmotem objevil raketoplán pro planetární lety. Ten pomalu sestoupí až na přistávací plošinu, pak hřmot spolu s vypnutím motorů utichne. Dveře lodi se otevřou a vystoupí z ní tři lidé. Samuel, Toriel a Tyria - která spíše vykulhá.
Tyria
Rozhlédne se po orlím hnízdě. Vypadalo to, že tu ještě všichni spí, pak pokyne mechadroidům (takovým těm co pracují v docích), aby vyložili součástky a poškozený speed-racer. Pak se otočí na Toriela. Ukážu ti tvůj pokoj...Torieli. Pomalu se rozkulhá směrem k ubikacím. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Nový začátek Sun Oct 02, 2011 1:37 pm | |
| Samuel
Jo hele... a vzhledem k tomu, že jsem vám zachránil život a taky jsem vlastně zachránil vašeho bratra před temnou stranou... nemohla byste mě konečně trochu potrénovat? S Mozatem se nedá moc mluvit... a kde se má padawan dneska něco naučit? zeptal jsem se s nadějí v hlase....
Toriel
Jen jsem se díval po sídle, kde jsem občas býval jako malý, ale nebyl jsem tu už fakt dlouho... trochu se to tu změnilo. Hlavně ty protiletecké věže,,, a podobně... mlčky jsem sledoval sestru... | |
|
| |
Silas
| Předmět: Re: Nový začátek Sun Oct 02, 2011 1:49 pm | |
| Tyria
Na chvíli se zastaví a otočí se na Samuela. Máš pravdu no...ale zas jsi mi rozbil motorku, takže...nejdřív jí oprav..to ti hádám problémy dělat nebude a pak tě něco naučím. Přeci jen se na Samuela pousměje. Přijď po obědě do meditačního sálu číslo 3 a uvidíme. Pak odvedla toriela do jeho pokoje. Bylprostorný a útulný. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Nový začátek Sun Oct 02, 2011 1:56 pm | |
| Samuel zmizel tak rychle, že jsi ani nevěděla jak... evidentně opravovat motorku... Toriela jsi odvedla do pokoje... to už ale k tobě spěchal Mozat... Tyrio! Mám tu zprávy, které musíte hned vidět! Pamatujete si ty Jedijské uprchlíky na Alderaanu, se kterými jsme udržovali kontakt? Vedl je mistr Ra'mak. Před 2ma minutami jsem obdržel nouzové volání z jejich základny... jsou pod útokem... křičel jsem... | |
|
| |
Silas
| Předmět: Re: Nový začátek Sun Oct 02, 2011 7:12 pm | |
| Tyria
Otočí se na Mozata s vážnoutváří. Ano pamatuji se dobře... Pak se koukne na svou nohu, která nevypadala, že by s ní měla jít do boje. Pošli na to ty dva nové jedi...já mám raněnou nohu a v boji bych nebyla moc užitelná. Takže nech pro ně připravit raketoplán a já jim to oznámím....a taky pro ně připrav dvě tvé myšlenkou řízené vysílačky! pak mu pokynula a kulhavým krokem se vydala do pokoje Mikila, protože věděla, kde je. Jakmile k němu dorazila, zaklepala na dveře a vyčkala až vyjde ven. Jakmile se to stalo promluvila. Poletíte na misi! Jedi s nimiž jsme v kontaktu volají o pomoc. Sežeňte toho druhého a běžte na přistávací plošině. Tak za dvacet minut. Mozat vám předá koordináty a vysílačky. S tím odejde do svého pokoje. | |
|
| |
joemandel
| Předmět: Re: Nový začátek Mon Oct 03, 2011 6:32 pm | |
| Hyass Djalm
Popravde som sa snažil nejako uvelebiť, ale už som nespal. Vo vzduchu som cítil niečo divné. Vzápätí sa u mňa objavil kolega aj so správou. Na otázky nebol čas. Zobral som si výbavu a švihal som do hangáru. Bol som ale zvedavý, aký koráb nás odvezie na Alderaan. Sithi sa už dostali aj tam. Dúfam, že sú tam aj nejaké republikové jednotky. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Nový začátek Mon Oct 03, 2011 7:27 pm | |
| Asi 2 hodiny poté, co odletěla loď s Mozatem a Hyassem otřásl celým sídlem poplach. Neidentifikovaná loď na přibližovacím kurzu, neidentifikovaná loď na přibližovacím kurzu který Tyriu vyburcoval ze spaní. Jeden by skoro řekl, že na jeden den bylo toho dobrodružství až příliš... | |
|
| |
Silas
| Předmět: Re: Nový začátek Mon Oct 03, 2011 7:31 pm | |
| Tyria
Vyskočila z postele, ani se nestihla obléknout a tak utíkala v pyžámku. Její kroky směřovaly přimo do řídící věže, odkud mohla ovládat obraná zařízení Orlího hnízda. V rychlosi tam, svírajíc svůj meč, ale i meč té sithky, doběhne a postaví se ke komunikačníku zařízení. Přibližujete se k soukromé rezidenci rodu Griffiths! Identifikujte se, nebo vás budeme nuceni sestřelit z oblohy. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Nový začátek | |
| |
|
| |
| Nový začátek | |
|