| Šperk Corellie | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Silas
Poèet pøíspìvkù : 406 Join date : 10. 02. 11 Age : 31
| Předmět: Re: Šperk Corellie Mon Sep 26, 2011 8:31 pm | |
| Tyria
Celou dobu sleduje ženu a fakt, že vypadá divně je zcela očividný. Jakmile se za ní zavřou dveře, přejde k Torinovi. Kde jste jí sehnali?! Něcomi na ní nesedí! | |
|
| |
Nawaki
Poèet pøíspìvkù : 1077 Join date : 24. 08. 10 Age : 36 Location : Šedé přístavy v Děčíně
| Předmět: Re: Šperk Corellie Mon Sep 26, 2011 8:42 pm | |
| Torin
Nebuď paranoidní, přišla se k nám sama ucházet o práci, zdálo se, že je uprchlík. Nejdříve jsme jí najali jako služku, ale velice brzo se ukázala, že má na Toriela vliv. Zjistili jsme, že dokáže Toriela zaujmout a kromě toho se zdá, že má rozsáhlé znalosti. Toriel s ní trávil víc času, tak jsme rozhodli jí dát šanci a Toriel se o dost zklidnil... a to už je docela dlouho. Toriel si jí vlastně vyžádal sám... řekl jsem | |
|
| |
Silas
| Předmět: Re: Šperk Corellie Mon Sep 26, 2011 9:21 pm | |
| Tyria
Nejsem paranoidní, jen se mi na ní něco nezdá...prostě cítím z ní něco divného..sama nedokážu říct, zda je to pozitivní, nebo negativní. Posadí se d okřesla a vypadá to, že přemýšlí. Přišla sama...to se mi nezdá....jo kdybyste jí našli podle inzerátu...ale ona se přímo přihlásila...a ten zázračný vliv na Toriela se mi také nelíbí. Asi si jí proklepnu! Sčísne si pramen vlasů z obličeje za ucho. Možná to zní paranoidně, ale je tu až příliš mnoho náhod. Zamračí se. | |
|
| |
Nawaki
Poèet pøíspìvkù : 1077 Join date : 24. 08. 10 Age : 36 Location : Šedé přístavy v Děčíně
| Předmět: Re: Šperk Corellie Mon Sep 26, 2011 9:27 pm | |
| Torin
Na Corellii je mnoho uprchlíků z jiných sektorů. Válka sebrala domov miliardám... a jak si chceš proklepnout uprchlíka? Teda pokud nechceš samozřejmě použít nějaké svoje... no však víš... řekl jsem. Ale dělej jak myslíš, jen pozor, abys nenaštvala Toriela... nerad bych, aby mu to ublížilo... dodal jsem ještě, ale bylo to zřejmě dost zbytečné. Tyria nechtěl jistě Torielovi ublížit o nic víc, než já | |
|
| |
Silas
| Předmět: Re: Šperk Corellie Mon Sep 26, 2011 9:50 pm | |
| Tyria
Neboj..jen si s ní promluvím....ebo čekáš, že jí uškvařím blesky, nebo že bych jí uškrtila. Začne se smát. Neblázni Torine...víš, že jsem diplomatický typ!! Postaví se a vydá se ke dveřím. Nikdy bych neudělala nic o čem bych věděla, že ublíží mé rodině! Zase Toriel je ten typ, který se cítí ublíženě i když mu přinesou svačinu na hnědém podnosu místo modrého, ale vynasnažím se být milá. Pomalu otevře dveře a vydá se za Torielem a onou ženou. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Šperk Corellie Mon Sep 26, 2011 9:56 pm | |
| Když si vešla tak Raatshi zrovna něco povíala Torielovi. Jakmile tě spatřila tak se jen usmála. Torieli? Byl bys prosím tak laskav a nechal nás o samotě? Tvoje sestra se mnou nejspíš chce mluvit... řekla mile a pak se podívala na tebe. Co pro vás mohu udělat? zeptala se. Toriel se mezitím prosmíkl kolem tebe a seběhl zase dolů do hlavní haly | |
|
| |
Silas
| Předmět: Re: Šperk Corellie Mon Sep 26, 2011 10:01 pm | |
| Tyria
Posadí se na Torielovu postel a usměje se na Raatashi. Jen jsem se chtěla zeptat na pár věcí...může to vypadat jako výslech...nebo něco podobného, ale dlouho jsem tu nebyla a v nepřítomnosti matky...mě tak nějak chytají mateřské starosti. Vím, že ve vás ma Toriel plnou důvěru, ale docela ráda bychznalaženu, která mého malého brášku bere na výlet po galaxii. Takže pokud vám to nebude vadit...odkud pocházíte Raatashi? | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Šperk Corellie Mon Sep 26, 2011 10:10 pm | |
| Raatshi
Ale jistě, je to pochopitelné, máte starost o svého malého bratra, to plně chápu. Narodila jsem se na Shili, ale většinu svého dětství jsem prožila v uprchlickém sektoru na Nar Shaddaa. Mojí rodinu vyhnala z domova válka. Tam jsem pomáhala jako učitelka. Na Corellii jsem se dostala v uprchlickém transportu teprve nedávno. řekla jsem příběh, který byl ale mimořádně těžce ověřitelný, neboť na Nar Shaddaa neexsitovali žádné soupisy uprchlíků... | |
|
| |
Silas
| Předmět: Re: Šperk Corellie Mon Sep 26, 2011 10:21 pm | |
| Tyria
Vyslechla si její příběh, který zněl dosti věrohodně, avšak také se nedal nijakým zdrojem ověřit, což oné ženě hrálo do karet...stále se Tyria nemohla zbavit toho divného pocitu, že ta ženapřední neco skrývá. Aha...takže jste dorazila sem...a jakjste se dozvěděla, že je u nás potřeba pracovní síly? Usměje se, i kdyžjí ta otázka přijde blbá, jen prstě nemohla najít záchytný bod. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Šperk Corellie Mon Sep 26, 2011 10:28 pm | |
| Raatshi
Nevěděla jsem to... ale říkala jsem si, že tak bohatá rodina jako je ta vaše určitě najde nějakou práci když bude chtít. Tak jsem to prostě zkusila... a vyšlo to. Nabídla jsem svoje služby i dalším, ale ti je odmítli. Váš bratr byl natolik laskavý, že mě zaměstnal. Nic víc v tom nebylo řekla jsem. Nemůžu si však nevšimnout, že proti mě něco máte... nemáte ráda zástupce mého druhu? Nebo je to proto, že mě má rád Váš bratr? přešla jsem do ofenzívy | |
|
| |
Silas
| Předmět: Re: Šperk Corellie Tue Sep 27, 2011 11:29 am | |
| Tyria
Aj....teď jsem za rasistku...né opravdu nemám nic proti tvé rase a ani proti tobě samotné, ale nebývám tu často a na vašem příchodu je až příliš mnoho náhod.... Postaví se a přejde ke dveřím. Narozdíl od svého bratra...jsem dosti podezřívavá a žena, která má vzít mého bratra mimo domov mé kolem sebe dosti náhod...toť vše... Otevře dveře a vydá se do svého pokoje. Ta ženština jí stále vrtá hlavou, ale před večeří se chce trochu umýt. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Šperk Corellie Tue Sep 27, 2011 11:47 am | |
| Raatshi
Zrovna od vás bych nečekala, že budete věřit na náhody řekla jsem ještě předtím, než se zavřely dveře.
Dole mezitím už bylo připraveno k večeři. Torin právě huboval Toriela, že začal jíst a nečekal na tebe. Sluhové nosili na stůl a Petras čekal u dveří. Zřejmě už sehnal co mohl...
Mozat
Najednou se ozval Mozat z komunikátoru Tyrio? Cítím narušení v Síle... někde poblíž vaší pozice... nevím co to znamená, ale buďte prosím na pozoru... ozvala se lakonická zpráva. Bez dalších podrobností nebyla asi moc dobrá | |
|
| |
Silas
| Předmět: Re: Šperk Corellie Tue Sep 27, 2011 7:23 pm | |
| Tyria
Pomalu scházela po schodišti, když se z vysílačky ozval Mozat. Trochu jí to vylekalo, neboť si myslela, že jí vypla. Ty taky? Doufala jsem, že jsemse spletla, ale je li to tak! Určitě si dám pozor... Projede rukou místo, kde má meč. Jsem vestřehu navícje zde podezřelá žena, z níž mám divný pocit...kdyby něco ozvu se. Sešla až k jídelně a zastavila se u Petrase. Petrasi...cosi myslíš o té ženě? O Torielově učitelce. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Šperk Corellie Tue Sep 27, 2011 7:39 pm | |
| Petras
Otázka mě vůbec nezarazila. Možná právě naopak. No, abych byl upřímný tak se mi na ní něco nezdá. Zdá se mi, jako kdyby věděla věci, které by znát neměla, ani nemohla... Navíc mi přijde až moc milá, jako kdyby věděla jak na všechny... ale možná má jen dar empatie... řekl jsem zamyšleně... | |
|
| |
Silas
| Předmět: Re: Šperk Corellie Tue Sep 27, 2011 9:23 pm | |
| Tyria
Pokývá hlavou. Takže se ti na ní taky něco nezdá...čekala jsem to...je celá divná.. Opře se o rám u dveří, aby na ní nebylo vidět. Dokonce jsem zde cítila záchvěvy v síle...bojím se, že by to mohla být ona a Toriela chce vzít někam..kdo ví kam..ale možná jsme už paranoidní....vidím nepřátele všude. Promne si spánky. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Šperk Corellie Tue Sep 27, 2011 9:30 pm | |
| Petras
A co budem dělat? Pokud je s ní něco v nepořádku tak riskujem, že ztratíme Toriela... a pokud jsme jen paranoidní tak můžem ztratit ji a to by se nelíbilo Torielovi ani Torinovi... řekl jsem. byla to opravdu složitá situace, která nemohla zkončit dobře. Znal jsem ale Tyrii mnoho let, vlastněod jejího narození a věřil jsem, že udělá to správné.
Torin
Co vy tam vy dva kujete za pikle? Pojďte se najíst radši řekl jsem. Toriel se už nemůže dočkat jídla! Tak pospěšte, protože dýl ho už neudržím... dodal jsem ještě... Jídlo už bylo na stole a kráááásně vonělo... | |
|
| |
Silas
| Předmět: Re: Šperk Corellie Wed Sep 28, 2011 12:29 am | |
| Tyria
Je to složité...něco udělat musíme...to je jasné, teď už zbývá...co...! To se už ozval Torin a zval je ke stolu. Tyria se otočí a ušklíbnese. Ptala jsem se Petrase, zdali je ještě ve sklepích to kvalitní víno - víš přece můj ročník. Posadí se ke stolu a usměje se na všechny okolo něj. Tak se do toho pusťme! | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Šperk Corellie Wed Sep 28, 2011 7:22 am | |
| Toriel
Stěží jsem počkal až Tyria dosedne a pak jsem se pustil do jídla. Ještě na poslední chvíli, než jsem si do pusy narval sousto velké jako moje hlava jsem stihl vykřiknout Dobrou chuť a už se cpal. Torin jen zakroutil hlavou a decentně se pustil do jídla. Přisedl si i petras a během chvíle také ona podezřelá učitelka. Mile se na všechny usmála, popřála všem dobrou chuť... To ale také znamenalo, že jí už považují téměř za součást rodiny... | |
|
| |
Silas
| Předmět: Re: Šperk Corellie Wed Sep 28, 2011 8:10 pm | |
| Tyria
V duchu zakroutí hlavou. PChe...už to vypadá, jako bych měla dalšího sourozence.Nedá však na sobě nic znát a s chutí se pustí do jejího oblíbeného jídla - steaku na soli a pepři k němuž připíjí kvalitní červené víno. Celou domu však vyčkávala na jakékoli znamení. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Šperk Corellie Wed Sep 28, 2011 8:44 pm | |
| Raatshi jedla střídmě... moc toho na talíří neměla a pila jen vodu. U stolu panovalo ticho. Toriel sice občas něco prohodil, ale nikdo se nenamáhal mu odpovídat, nebo na něj jakkoliv reagovat. Zvláštní bylo, že Raatshi měla naprosto uzavřenou mysl. Její výraz, pohyb těla... nic nenapovídalo o jejích záměrech, pocitech dokonce ani náladě... jako by na to byla vycvičena. Ostatním to asi nepřišlo, ale ty jsi z toho byla nervozní... | |
|
| |
Silas
| Předmět: Re: Šperk Corellie Wed Sep 28, 2011 8:56 pm | |
| Tyria
Nevěděla proč, ale cítila k té ženě čím dál větší nevoli. Cítila její mysl uzavřenou a to nebylo něco, co by se člověk naučil jen tak z kazety. Uzamknout svou mysl dokázali jen lidé senzitivní na sílu a tak vyvstávala otázka - je Jedi, Sith nebo bůhví co. Jisté bylo, že tohle nebylo dobré a ona nevěděla, jak to rozetnout. Dále pojídala svůj steak a tvářila se ledově klidně. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Šperk Corellie Wed Sep 28, 2011 9:06 pm | |
| A tak večeře probíhala vesele dál... Nakonec ale ze stolů všechno zmizelo. Toriel i Torin zmizeli v horních patrech, zřejmě dobalovaly věci na Torielův výlet. Odlétat se mělo brzy ráno. Loď byla připravena a naložena zásobami. Petras odešel připravovat věci, které ti zabalil pro tvojí organizaci... služebné začali odnášet od stolu | |
|
| |
Silas
| Předmět: Re: Šperk Corellie Wed Sep 28, 2011 9:19 pm | |
| Tyria
Večeře proběhla docela v klidu a všichni odešli pryč...zůstala jen ona a ta učitelka. Měla sto chutí jí něco říct, ale taky nevěděla co + bylo riskantní jí něco říkat. Zvedne se od stolu, poděkuje služebnictvu a pomalu začne kráčet pryč. U dveří se otočí a usměje se na ní. Dobrou noc Raatashi...a...kdo vás naučil si tak kvalitně střežit mysl? Hádám, že utečenci to nebyli. S těmito slovy odejde z místnosti a ulehne do své postele ve svém pokoji. | |
|
| |
Nawaki
| Předmět: Re: Šperk Corellie Wed Sep 28, 2011 9:29 pm | |
| Raatshi se jen usmála a neřekla nic. Ty sis zatím lehla a chystala se spát. V tu chvíli se dveře rozrazily a dovnitř vběhl Toriel. Copak? Ty už jdeš spát? Ani se nerozloučíš? Nebo budeš vstávat brzo aby ses rozloučila ráno? Přece jenom budu pryč bůůh ví jak dlouho... řekl a skočil na postel (přičemž dopadl celou svojí vahou na tvojí nohu) | |
|
| |
Silas
| Předmět: Re: Šperk Corellie Wed Sep 28, 2011 9:39 pm | |
| Tyria
Zírala do stropu a přemýšlela o všem, co se zde dělo, když tu Toriel rozrazil dveře a skočil jí na nohu. Docela se držela, aby s ním telekyneticky nehodila přes celý pokoj, byl to přece její bráška. Ihned , jak si uvolní nohu, posadí se. Jasně, že se s tebou chcu rozloučit, jsi přece ten můj malý otravný Toriel...vem si kdo si tu bude furt stěžovat, když tu nebudeš?! Budeme si muset najít nějakého experta na stěžování. Popíchne svého bratra. Jenomže mi dnes nějak není dobře a tak jsem se rozhodla že si přivstanu a rozloučím se s tebou ráno. Stejně chcu zaletět do města... Pak se na něj podívá. Ty Torieli...čím si tě Raatashi tak získala? Usměje se na něj a zeptá se, i když je to dosti zjevné. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Šperk Corellie | |
| |
|
| |
| Šperk Corellie | |
|