Multi RPG forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Fórum věnované textovým internetovým RPG hrám.

PříjemPříjem  Latest imagesLatest images  HledatHledat  RegistraceRegistrace  PřihlášeníPřihlášení  

Rodinná pouta (Silas)

Goto down 
4 posters
Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next
AutorZpráva
Silas

Silas

Poèet pøíspìvkù : 406

Rodinná pouta (Silas) - Stránka 6 Empty
PříspěvekPředmět: Re: Rodinná pouta (Silas)   Rodinná pouta (Silas) - Stránka 6 EmptySun Apr 03, 2011 4:50 pm

Tyra

Když přilétali k paláci, vše bylo normální, jen nikdo neodpovídal. Cítila, že něco je špatně. Otočí se k jedimu. Doufám, že máte čím bojovat! Nelíbí se mi to! Počká až přistanou. Torinovi naznačí, aby se držel vzadu, přeci jen její reflexy byly posílené silou.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

Poèet pøíspìvkù : 1077

PříspěvekPředmět: Re: Rodinná pouta (Silas)   Rodinná pouta (Silas) - Stránka 6 EmptySun Apr 03, 2011 6:01 pm

Loď přistála v hangáru poblíž paláce... jakmile přistála Torin a jeho 2 strážní společně s pilotem vyběhli ven... v hangáru chyběl jeden raketoplán, stráže hangáru leželi bezvládně na zemi... vypadalo to, že se tu bojovalo. Podle stop od blasterů se dalo poznat, že ať to byl kdokoliv přišel směrem od paláce...
Návrat nahoru Goto down
Skippy

Skippy

Poèet pøíspìvkù : 189

PříspěvekPředmět: Re: Rodinná pouta (Silas)   Rodinná pouta (Silas) - Stránka 6 EmptySun Apr 03, 2011 6:36 pm

Seiryuu Hiru

Loď dosedla na zem. Již v lodi cítil značné znepokojení. Jakmile se Tyra zeptala na jeho zbraň mírně se pousmál a ze zad si vzal své vibrokopí co si aktivoval. Ještě pak ze sebe svlékl plášť a dotáhl si brnění. Jakmile vylezli z lodě rozhlédl se. Padlí strážci byli zastřeleni. To by mohlo být znamení že už tu není žádný temný Jedi. Pomalu došel k padlím strážcům a prohlédl si je. "Vypadá to, že střelba přišla od paláce. Ovšem... je mi to mírně nelogické. Proč by z paláce stříleli směrem sem?" vyslovil domněnku a snažil se za pomoci Síly vnímat okolí, ovšem stále převládal ten znepokojující a temný pocit.
Návrat nahoru Goto down
Silas

Silas

PříspěvekPředmět: Re: Rodinná pouta (Silas)   Rodinná pouta (Silas) - Stránka 6 EmptySun Apr 03, 2011 6:43 pm

Tyra

Vyleze z lodi a rozhlédne se. Tohle nebylo dobré znamení. Otočí se na Torina. KDe je Toriel? Musela ho najít. Neveděla, co se dzde stalo a i když byl ten fracek namyšlený až běda..měla ho ráda.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Rodinná pouta (Silas)   Rodinná pouta (Silas) - Stránka 6 EmptySun Apr 03, 2011 6:51 pm

Torin

Hádám, že bude ve svém pokoji... za mnou vykřikl jsem a rozběhl jsem se směrem k paláci. Pravda byla ta, že blaster sem nedržel v ruce docela dlouho, ale na tom teď nezáleželo... dveře z paláce směrem k hangáru byly vyraženy zevnitř a jejich zbytky se válely kouek od futer... vběhli jsme do paláce... proběhli jsme několik pokojů až jsme došli ke dveřím, které vedli do Torielova pokoje... na zemi kousek před nimi ležel Petras, napůl zavalen masivními dveřmi z Torielova pokoje, které byly vytrženy směrem ven...
Návrat nahoru Goto down
Silas

Silas

PříspěvekPředmět: Re: Rodinná pouta (Silas)   Rodinná pouta (Silas) - Stránka 6 EmptySun Apr 03, 2011 6:59 pm

Tyra

Proběhla pokoji spolu s Torinem. jedim a strážemi. Po cestě si všímala, že dveře byly vyraženy zevnitř, což bylo divné. Když doběhli až k Torielově pokoji, všimla si Petrase, ležícího na zemi. PETRASI!!! Vykřikne tak nahlas a bolestně, že to až není možné. Přiskočí k němu a zkontroluje zdali je naživu. Petrasi! PEtrasi?! Jsi v pořádku...žiješ. Máchne rukou a dveře se s rachotem nadzvedly a odletěly bokem. Petrasi co se zde stalo? Petrasi!! Prohlédne si jeho zranění, aby je mohla léčit.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Rodinná pouta (Silas)   Rodinná pouta (Silas) - Stránka 6 EmptySun Apr 03, 2011 7:08 pm

Petras měl přeražené obě nohy, pravděpodobně od dveří, zlomená nejmíň 2 žebra, ale byl naživu... když jsi ho probrala sikl boletí...

Petras

Nějaká... žena... přemohla nás všechny holýma rukama... vytrhla dveře vůly... Toriel... ona ho... unesla... dostal jsem ze sebe bolestně... Musela to být ta... co jsme jí měli najít... našla nás dřív... řekl jsem ještě...
Vypdalo to, že na tom Petras není dobře, dýchal velice mělce a povrchně...
Návrat nahoru Goto down
Skippy

Skippy

PříspěvekPředmět: Re: Rodinná pouta (Silas)   Rodinná pouta (Silas) - Stránka 6 EmptySun Apr 03, 2011 7:26 pm

Seiryuu Hiru

Tiše následoval Tyru. Nějak neměl ponětí co se to tu vlastně dělo. Bylo to příliš zmatené. Navíc... po nějaké té chvíli se ztratil. Došel do něčeho co vypadalo jako velký sál. Kolem sebe cítil něco zlého. Ale stále netušil co to bylo! Snažil se najít něco co by mohl použít jako šutr do světelného meče a nebo spíše najít přítele či nepřítele.
Návrat nahoru Goto down
Silas

Silas

PříspěvekPředmět: Re: Rodinná pouta (Silas)   Rodinná pouta (Silas) - Stránka 6 EmptySun Apr 03, 2011 7:30 pm

Tyra

Sakra sakr sakra...všecko je to má chyba! Neměla jsem se tu ukazovat. Začne jej léčit pomocí síly. nejdříve žebra a zranění trupu. není v tom nijak mistrná, ale zachránit jej musí. A kam jej odvedla? Petrasi?? Slyšíš? Musela jí najít a zachránit Toriela. Musela!
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Rodinná pouta (Silas)   Rodinná pouta (Silas) - Stránka 6 EmptySun Apr 03, 2011 8:17 pm

Petras

Bolestně jsem vzdychl... to léčení sice pomohlo, ale né úplně...
Myslím... že šli k hangáru... nejspíš si vzala raketoplán... ale raketoplány se dají vy....vy...vysledovat... řekl jsem dost bolestivě... Raidenova postava mezitím náhodou našla ostatní...
Návrat nahoru Goto down
Silas

Silas

PříspěvekPředmět: Re: Rodinná pouta (Silas)   Rodinná pouta (Silas) - Stránka 6 EmptySun Apr 03, 2011 8:46 pm

Tyra

Vyléčí všechna zranění, které Petrase nějak ohražují na životě. Pak se postaví. Vysledovat kde jak? Pohlédne na Petrase. Musí tu mrchu najít dříve, než se Torielovi něco stane.
Návrat nahoru Goto down
Skippy

Skippy

PříspěvekPředmět: Re: Rodinná pouta (Silas)   Rodinná pouta (Silas) - Stránka 6 EmptySun Apr 03, 2011 9:02 pm

Seiryuu Hiru

Konečně najde Tyru a toho druhého-jehož-jméno-se-mi-nechce-hledat. Nevěděl právě o co se tam jedná a tak se zeptal: "Co se stalo? Zabloudil jsem... nikdo nikde." Cítil silné zmatení a prostě špatné pocity z těch dvou. Sám byl klidný, ovšem začínala ho bolet hlava. Pořád tu bylo velmi nepříjemné ovzduší.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Rodinná pouta (Silas)   Rodinná pouta (Silas) - Stránka 6 EmptySun Apr 03, 2011 9:11 pm

Petras

V centrální věži máme sledovací zařízení, které dokáže sledovat všechny naše raketoplány... řekl jsem... namahavě jsem se postavil... není to daleko, je to ta věž, kam vám rodiče zakazovali chodit... najdete jí snadno... já se obávám že bych tu cestu s vámi asi nezvládl...

Torin

Nakoukl jsem do jeho pokoje...
Tohle bys asi chtěla vidět Tyro...
řekl jsem...
Návrat nahoru Goto down
Silas

Silas

PříspěvekPředmět: Re: Rodinná pouta (Silas)   Rodinná pouta (Silas) - Stránka 6 EmptySun Apr 03, 2011 9:28 pm

Tyra

Dobrá Petrasi děkuji. Zůstań tu postarají se o tebe a já najdu Toriela...i když je to spratek... Pak se koukne na jediho. Jisté osobní záležitosti...pokud byste mohl, byla bych ráda, kdybyste zůstal s mou rodinou a v případě nouze je potřebně ochránil. Nebojte..pokud budete chtít, něco z toho budete mít. pak uslyší Torina. Co se děje? Nakoukne za ním do pokoje.
Návrat nahoru Goto down
Skippy

Skippy

PříspěvekPředmět: Re: Rodinná pouta (Silas)   Rodinná pouta (Silas) - Stránka 6 EmptySun Apr 03, 2011 9:37 pm

Seiryuu Hiru

Poslouchal celý ten úsek rozhovoru a následně se zahleděl na Petrase. Kopí si umístil zpět na záda a zamumlal s přátelským podtónem: "Japakto, že nezvládl? Máte sebou mě. A děkuji Tyro... odměnu nepotřebuji. Jsem rytíř Jedi. Do morku kosti." Pozvedl ruce a nechal Petrase vznést se do vzduchu. Lehce s ním manipuloval, aby se mu zase nic nestalo a pak jen čekal na Tyru a Torina než vyřeší něco v tom pokoji.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Rodinná pouta (Silas)   Rodinná pouta (Silas) - Stránka 6 EmptyMon Apr 04, 2011 11:56 am

Pokoj vypadal celkem normálně... trochu bordel, spousta věcí... skříně a další... ale kromě toho tam také byl malý holoprojektor, umyslně zanechaný na na stolku... (takovej ten do dlaně). Momentálně zobrazoval onu ženu, kterou jste před chvíli porazili a její loď vyhodili do povětří... Jakmile si všimla Tyry tak se usmála...
Ale, ale, ale... dorazila jsi domů dřív, než jsem očekávala... a už sis určitě všimla, že tu někdo chybí... řekla žena a místo ní se na holoprojektoru objevil Toriel, svázaný na zemi.... pak se tam objevila opět ta žena...
Jak tě možná už napadlo nemám v úmyslu ho vrátit v nejbližší době... takže uděláme dohodu, JEDI... vy mě nebudete pronásledovat a já neublížím vašemu drahému mazlíčkovi... vyjádřila jsem se doufám jasně...
Návrat nahoru Goto down
Silas

Silas

PříspěvekPředmět: Re: Rodinná pouta (Silas)   Rodinná pouta (Silas) - Stránka 6 EmptyMon Apr 04, 2011 12:00 pm

Tyra

Tvář se jí zkřivila a ona měla chuť jí počestovat všemi možnými nadávkami. Koukám, že jsi se činila. Také mám pro tebe nabídku! Toho kluka za mě! Za chyceného jedi tě tví nadřízení jistě pochválí více, než za to drzé děcko. Musla jednat rychle. Nechtěla mu Toriela ponechat napospas. Setkáme se..ty mého bratra propustíš a já pudu s tebou! Myslím, že pro proradnou Sithku je to docela váhaodná nabídka ne?
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Rodinná pouta (Silas)   Rodinná pouta (Silas) - Stránka 6 EmptyMon Apr 04, 2011 12:09 pm

Óóóó jak šlechetné... opravdu lákavá nabídka, to musím přiznat... ale vy jedijové máte ošklivý zvyk z takovým situací vyváznout a ještě zajmout toho, kdo vám povolil se nechat zajmout... kromě toho momentálně nemám zbraň... a opravdu se mi nelíbí představa setkat se s dalším jedijem bez svého meče... takže odmítám. Každopádně se nemusíš bát, ten prcek pro mě nemá žádnou cenu... a jakmile budu v bezpečí můžem si o této dohodě promluvit znovu... řekl žena opět....
Návrat nahoru Goto down
Silas

Silas

PříspěvekPředmět: Re: Rodinná pouta (Silas)   Rodinná pouta (Silas) - Stránka 6 EmptyMon Apr 04, 2011 12:16 pm

Tyra

Jestli se mu něco stane! Zavrčí. Tak počítej s tím, že tamná strana síly bude bíle zářit v porovnání s tím, co ti provedu já. Domluví. Je z ní cítit silný výkyv síly. Budu čekat, až se opět ozveš.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Rodinná pouta (Silas)   Rodinná pouta (Silas) - Stránka 6 EmptyMon Apr 04, 2011 12:53 pm

Jestli se mu něco stane záleží JENOM na tobě... ozvalo se ještě a holoprojektor se deaktivoval...

Torin

Musíš ho přivést zpátky Tyro... nesmí s mu nic stát... má možná svoje chyby, ale je to jen dítě... nikomu nic špatného neprovedl... zabědoval jsem...
Návrat nahoru Goto down
Silas

Silas

PříspěvekPředmět: Re: Rodinná pouta (Silas)   Rodinná pouta (Silas) - Stránka 6 EmptyMon Apr 04, 2011 12:59 pm

Tyra

Se snažila uklidnit. pokud by jí vztek, který koloval celým jejím tělem, ovládl, nejspíše by zpropadený holoprojektor rozmlátila na kusy. Já vím já vím...ale Toriel pro ní má cenu dokud jí nesleduju! Bez meče proti mě nemá šanci, to dobře ví...pokud bych se s ní střetla...tak první co udělá, tak zabije Toriela. Je to třeba promyslet. Zjistíme kde je. Nejdřív se ale porozhlédne po pokoji. Je to sice hloupé, ale mohl zde nechat ten krystal a jí by se opravdu hodil.
Návrat nahoru Goto down
Nawaki

Nawaki

PříspěvekPředmět: Re: Rodinná pouta (Silas)   Rodinná pouta (Silas) - Stránka 6 EmptyMon Apr 04, 2011 1:24 pm

Bylo sice možné že se tu ten krystal někde válel, ale jedná osoba, která měla v tomhle bordelu trochu přehled byla momentálně unesená... otázkou bylo taky to, zda se chce Tyra hrabat v bordelu aristokratického spratka a v jeho osobních věcech...
Torin mezitím aktivoval komunikátor

Torin

Kdkoliv na příjmu, okamžitě bežte zjistit pozici chybějícího raketoplánu... řekl
Ozvali se nějaké stráže... zdálo se, že raketoplán míří někam do vnějších prstenců...
Návrat nahoru Goto down
Silas

Silas

PříspěvekPředmět: Re: Rodinná pouta (Silas)   Rodinná pouta (Silas) - Stránka 6 EmptyMon Apr 04, 2011 2:11 pm

Tyra

Já promyslím to...dejte mi čas...zkuste zjistit, kde..na jakou planetu letí. Potom...zjistíme co dál. Odejde z pokoje a zamíří do svého pokoje. popravdě má se střetu s tou sithkou obavy. Její bojový styl byl rozhozen a ona se bála, že neobstojí.
Návrat nahoru Goto down
Skippy

Skippy

PříspěvekPředmět: Re: Rodinná pouta (Silas)   Rodinná pouta (Silas) - Stránka 6 EmptyMon Apr 04, 2011 7:14 pm

Seiryuu Hiru

Nakonec vložil Petrase do rukou těch stráží a odešel za Tyrou. Lehce zaklepal na dveře a vešel dovnitř. Chvíli váhal, ale nakonec promlivil svým obvyklím, mírně ledovým tónem: "Co se děje? Mám nějak pomoci?!" Opět se zaobíral světelným mečem co měl rozebraný. Pomalu přestával cítit tu temnotu okolo. Mírně si povzdechl a ostatky meče zase uložil do brnění. "Takže... rád vám pomohu... ale za oplátku bych potřeboval na nějakou dobu nějaké ubytování, prosím." požádal slušným, ale stále chladným tónem.
Návrat nahoru Goto down
Silas

Silas

PříspěvekPředmět: Re: Rodinná pouta (Silas)   Rodinná pouta (Silas) - Stránka 6 EmptyMon Apr 04, 2011 7:27 pm

Tyra

Zvedne hlavu a pohlédne na příchozího jediho. Ta sithka unesla mého bratra a drží jej jako rukojmí a já se snažím přijít na způsob jak jej zachránit a i když dost přemýšlím, zatím mě nenapadá s čím pomoci. A o ubytování požádejte Torina..mého bratra je to pán domu. Pak mu taktně naznačí že by měl odejít.
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

PříspěvekPředmět: Re: Rodinná pouta (Silas)   Rodinná pouta (Silas) - Stránka 6 Empty

Návrat nahoru Goto down

Rodinná pouta (Silas)
Strana 6 z 9Jdi na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Multi RPG forum :: Star wars RPG :: Staré hry :: Star wars RPG 2 :: Hra :: Corellia-
Přejdi na: